Travel Guide

Tips Percutian Ke Ho Chi Minh (HCM) Vietnam- Travel story from NAM Travel customer- part 1

Tips Percutian Ke Ho Chi Minh (HCM) Vietnam- Travel story from NAM Travel customer- part 1

‘’Nota: HCM adalah syurga untuk membeli belah. Macam-macam barangan yang ada dengan harga yang berpatutan...so pastikan bawa duit secukupnya, dan jangan lupa tawar-menawar harga barangan itu serendah yang mungkin.....anda pasti tertawan dengan barangan yang ada disana.....selamat BERSHOPPING (Nota: Harga barang-barang yang dibeli di HCM saya tak nyatakan dalam ni coz yang shopping tu orang rumah...tak ingat harga barang yang dibeli....huhu)


Kalau belum pernah ke Ho Chi Minh City Vietnam, anda dinasihatkan untuk mengambil pakej perlancongan dengan agensi pelancongan. Pilih pakej perlancongan yang HALAL DAN MUSLIM tour. Now disebabkan semakin ramai rakyat Malaysia yang datang melancong dan membeli belah di HCM, tempat makanan halal semakin banyak di Bandar Ho Chi Minh untuk memudahkan kita mencari makan.

Saya telah pergi dengan NAM Travel. Saya amat berpuashati dengan bayaran USD 149 satu orang, grup saya 15 orang, untuk pakej 4H 3M, termasuk, hotel, pengangkutan, lawatan yang telah di atur, makanan dan minuman HALAL. Walaupun ada orang kata harga agak mahal jika pergi dengan travel agensi, tapi bagi saya ianya memudahkan kita, sampai saja di airport HCM, dah ada orang datang jemput kita dan aturkan segala kemudahan untuk kita, sepanjang kita berada di HCM.


NAM Travel juga menyediakan pemandu pelancong fasih berbahasa melayu semasa di Vietnam. So kalau nak pergi bolehlah cari travel agensi yang boleh memberi perkhidmatan terbaik. laman web: www.namtravel.com.vn ‘’